Калуський мікрорайонний суд 21 серпня виніс у справі раніше підсудного чоловіка вирок, за вчинену крадіжку під час випробувального терміну.

У суді повідомили, що 2 липня чоловік здійснив крадіжку, перебуваючи на території господарства інших людей.

Коли йому стало зрозуміло, що за ним не ведеться спостереження. Зламавши металеву скобу вхідних дверей чоловік проник до кімнати. У наволочці подушки він знайшов 500-гривневу купюру, яку і викрав.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні інкримінованого йому кримінального правопорушення визнав повністю, щиро розкаявся за вчинене.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Прокурор на засідання попросив додати до вироку термін покарання правопорушнику за злочин, який він ще не відбув.

Суд визнав чоловіка винним. Та призначив термін ув'язнення - три роки позбавлення свободи.

До покарання за цим вироком у суді частково приєднали не відбуту частину покарання за вироком Бережанського районного суду Тернопільської області від 11.01.2018 і за сукупністю вироків остаточно призначити покарання у вигляді 3 років 7 місяців позбавлення волі.

Як повідомляв раніше Знай.ua Працівника не можна буде просто звільнити: рішення Верховного суду вразило українців

Як писав Знай. uа Суд поставив крапку у питанні пенсії за віком: скільки років не зарахують до трудового стажу

Раніше на Знай.ua Хто стане новою головою Верховного Суду України?