На Івано-Франківщині рятувальники виявили та знешкодили 27 вибухонебезпечних предметів. Про це повідомили у прес-службі обласної ДСНС.

Зазначається, що всі небезпечні знахідки стосувалися часів Другої світової війни. Два артилерійських снаряда калібру 122 мм, 19 артилерійських снарядів калібру 75 мм та шість інших предметів виявили у м. Нагірна.

Рятувальники нагадують, що при виявленні підозрілих предметів категорично заборонено торкатися їх або пересувати; заливати їх рідинами, засипати ґрунтом або накривати; стукати, нагрівати чи намагатися їх розпиляти.

Нагадаємо, що у селі Кожанка Фастівського району під Києвом водій Hyundai Elantra припаркував автомобіль біля свого будинку, після чого прогримів вибух. В результаті серйозно постраждали дві людини, серед яких дитина.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові стався трагічний інцидент, пов'язаний з необережним використанням піротехніки.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще