На Івано-Франківщині село завмерло від жаху: роман 37-річної Галини і її 25-річного залицяльника Василя закінчився вбивством. Про це повідомляють «Надзвичайні новини».

Як стало відомо, молодий чоловік ніс жінці букет, а коли зайшов до неї додому, зіткнувся із суперником – Михайлом. Той схопив ніж і перерізав Василеві сонну артерію. Невірній Галині Михайло набив синця під оком.

Скривавлений чоловік встиг вибігти в двір, але помер від втрати крові. Поліція затримала вбивцю, його чекає суд.

У Галини – двоє малолітніх дітей, яких у жінки ще раніше відібрали та відправили до інтернату. Вона стверджувала, що любила Василя, а з Михайлом була тільки через гроші.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, у Полтавській області чоловік після побутової сварки зі своєю дружиною облив себе бензином, а потім підпалив.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві на вул. Здолбунівській активісти спіймали педофіла, але покарати його не вийшло.

Також портал Знай.uа писав, що в Запоріжжі молодий нелюд розправився з пенсіонером.