У Івано-Франківську притягнули до відповідальності ще одного батька, який ухилявся від виконання прямих батьківських обов'язків - виплати аліментів.

Головне територіальне управління юстиції в Івано-Франківській області повідомило про те, що державні виконавці змусили ще одного батька згадати про свою дитину.

Чоловік не виконував батьківських обов'язків та не виплачував аліментів колишній родині. Саме тому родина хлопчика звернулася до суду. Для того, аби чоловік виплатив заборговану суму.

У Галицькому районному суді у відділі державної виконавчої служби перебуває виконавче провадження про стягнення аліментів з боржника на користь стягувача на утримання сина.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Зважаючи на наявну заборгованість державним виконавцем винесено постанови про встановлення тимчасового обмеження чоловіка у праві: виїзду за межі України, користування зброєю, керування транспортними засобами, полювання.

Зважаючи на всі обставини, чоловік заплатив усю суму, яку заборгував по аліментах - 23 793 гривень.

Як повідомляв раніше Знай.ua Аліменти 2019: виплати змінять, а боржників жорстко покарають

Як писав Знай. ua Влада відбирає у народу найважливіше: бідність українців показали на прикладі хліба

Раніше на Знай.ua Аліменти виросли: скільки тепер зобов’язані платити батьки