Лист з небезпечними погрозами надійшов поштою до комунального підприємства на Івано-Франківщині. Автор детально описує, як підірве квартиру газом, ймовірно, через отриману ним претензію за несплату комунальних послуг.

За словами аноніма, до боргів “довела влада Гройсмана-Порошенка”.

Відповідно до закону “Про звернення громадян” письмове звернення без зазначення місця проживання, не підписане автором (авторами), а також таке, з якого неможливо встановити авторство, визнається анонімним і розгляду не підлягає.

Однак, з огляду на можливу суспільну небезпеку, юридична служба “Муніципальної інвестиційної управляючої компанії“ переслала анонімку до Служби безпеки України.

Водночас МІУК нагадує, що для всіх боржників є можливість безвідсоткової реструктуризації суми боргу. Натомість списати існуючі борги комунальне підприємство не має жодною юридичної можливості.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кривий Ріг можуть залишити без опалення через одного з найбільших виробників теплоенергії в місті.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що десятки вінничан поставили "на лічильник".

Портал Знай.ua писав про те, як українцям нарахують субсидії восени.