Володимир Зеленський під час поїздки до Ужгорода публічно звільнив начальника Закарпатської митниці ДФС Станіслава Балуєва. Проте пан Балуєв повернувся на посаду, яку обіймав до цього, після власної відпустки. Окрім того він поновив на роботі всіх звільнених за час його відсутності працівників.

Про це написали у відкритому зверненні до В.Зеленського Громадської спілки «Ліга ветеранів АТО та бойових дій «Карпатська Земля».

На офіційному сайті С.Балуєв вказаний начальником митниці, як і до звільнення.


ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ
до президента Володимира Зеленського
щодо повернення корупціонерів на закарпатську митницю

Що діється на закарпатській митниці: популізм вже нової влади чи конвульсії ще старої?!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Старий одіозний керівник закарпатської митниці Станіслав Балуєв знову на посаді.

У вівторок, 27 серпня, С. Балуєв вийшов на роботу і знову керує митницею. Відразу ж своїми наказами він поновив на посадах "вінницьких" колег – свого скандального заступника і «тіньового куратора» контрабандних схем Андрія Каращенко, а також своїх начальників постів і змін на всіх митних постах Закарпаття.

У свій час Балуєва і Каращенка «поставили» і «курирують» народні депутати від БПП О.Грановський і І.Кононенко. І тоді, і тепер знову ними поставлена єдина мета – по-максимуму «збирати програмні кошти».

Тому запитання до пана президента: що це таке? Це невдалий популізм вашої команди як нової влади, чи це банальний саботаж і конвульсії ще "старої влади", яка, користуючись ще декілька днів своїми повноваженнями, вирішила повернути корупційні схеми на нашу митницю??!!

Громадськість та ветеранська спільнота Закарпаття, м'яко кажучи, обурена і вимагає від вас, Володимир Зеленський, публічної відповіді в 10-денний термін.

Сподіваємось, що небайдужим закарпатцям не доведеться знову відновлювати законність своїми руками і прив'язувати корупціонерів до стовпа ганьби, як під час Революції Гідності «смотрящого» від злочинного режиму Януковича начальника Чопської митниці Міндоходів Сергія Харченка.

Нагадуємо громадськості, що 6 липня з робочим візитом на Закарпаття прибув президент України Володимир Зеленський разом із іншими високопосадовцями. Після представлення нового очільника Закарпатської ОДА Ігора Бондаренка глава держави заслухав керівників західних митниць. Оскільки начальника Закарпатської митниці ДФС Станіслава Балуєва не було, доповідав його скандальний заступник Андрій Каращенко, який сумновідомий саме "кришуванням".

Зеленський публічно дав всі цим горе-очільникам митниць 2 дні на написання заяви на звільнення. Вже через декілька днів виконуючий обов'язки голови Державної фіскальної служби України Олександр Власов звільнив з посад керівників митниць Волинської, Львівської, Чернівецької та Закарпатської областей.

І вже 9 липня виконувати обов’язки начальника Закарпатської митниці ДФС замість звільненого Станіслава Балуєва було призначено Василя Поїзда.

З повагою,

Голова правління Громадської спілки
«Ліга ветеранів АТО та бойових дій «Карпатська Земля»» Іван Удут

Координатор на Закарпатті ГО «Айдар волонтерська допомога» Віталій Грегор

Як повідомляв раніше Знай.ua Зеленський влаштував масові чистки в лавах держслужбовців: повний список голів, котрі "полетіли" з посад

Як писав Знай. ua Романенко розбив рожеві окуляри українців, мільйони людей були сліпцями: "Здохне ця країна"

Раніше на Знай.ua Призначив, щоб вигнати: Зеленський заявив про гучне звільнення - "Це чесно"