Шахрай обдурив 65-річну франківчанку. Зловмисник діяв за поширеною схемою обману – зателефонував до заявниці, представився працівником банківської установи і повідомив, що у неї проблеми з банківським рахунком.

4 вересня до Івано-Франківського відділу поліції звернулася 65-річна місцева мешканка, інформує пресслужба поліції області. Жінка повідомила, що близько 10 години до неї зателефонував невідомий чоловік і представився банківським працівником. Сказав, що з банківським рахунком потерпілої виникли проблеми. Для того, щоб їх вирішити необхідна персональна інформація. Дізнавшись всю конфінденційну інформацію, і шахрайським шляхом заволодів її грошовими коштами в сумі 12 тисяч гривень.

За фактом шахрайства поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (“Шахрайство”) Кримінальнього кодексу України.

Знай.ua повідомляв, що у Харкові шукають афериста, "видоїв" з банкоматів мільйон.

Як писав Знай.ua, шахраї видурюють в українців останні копійки.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, хитра схема дозволяє аферистам відбирати житло у киян.