У Івано-Франківській області горе-крадій покаявся у злочині. Запобіжною мірою для нього стануть 6 місяців ув'язнення.

У листопаді 2018 року чоловік пробрався до ломбарду,який знаходиться на вулиці Тробейбусна, 4 в Івано-Франківську, та викрив п'ять ноутбуків, які належали крамниці. Потім він усвідомив скоєне та викинув викрадену техніку у річку Бистрицю. Загалом, за підрахунками спеціалістів, крадені ноутбуки оцінили у 31 740 гривень.

Чоловік був засуджений до цього вже 5 разів, тому, вочевидь, не хотів більше довгострокових ув'язнень. Під час суду за фактом крадіжки з ломбарду зловмисник щиро зізнався в скоєнуму та розкаявся. Також він попросив суд про пом'якшення вироку у зв'язку з його зізнанням. Милосердний суд Івано-Франківська призначив йому покарання у вигляді 6 місяців позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Збитки, завдані ломбарду чоловік повністю відшкодував, але ще має сплатити 3942 гривень за проведення експертиз.

Нагадаємо, що знайшли чоловіка, котрий грабував церкви на Прикарпатті

Як повідомляв портал Знай.ua, в одному з магазинів Харкова злодюжка намагався сховати миючий засіб в штани

Також Знай.ua писав про те, що із Ладижинської виправної колонії на Вінниччині, де засуджені проходять соціальну реабілітацію, втік ув'язнений.