У Івано-Франківській області депутат проігнорував пішохода на зебрі та скоїв наїзд. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 68-річний чоловік помер від отриманих травм. Про це пише інтернет-портал "Хвиля".

У прес-службі поліції Івано-Франківської області повідомили, що вчора, 9 вересня, о 09:30 у селі Марківці Тисменицького району 35 річний житель Коломийського району Роман Марцінків збив пішохода. Як повідомляється, чоловік переходив дорогу у призначеному для цього місці. Водій, який керував автомобілем Mercedes Sprinter, на повній швидкості збив чоловіка 1955 року народження. На міце пригоди викликали швидку, але від множинних травм чоловік помер у кареті медичної допомоги.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З цього приводу на своїй сторінці в Facebook висловився мер міста Івано-Франківськ, якому винуватець аварії доводиться двоюрідним братом: "Сталася трагедія. У ДПТ, учасником якого є мій двоюрідний брат, депутат Івано-Франківської міської ради Роман Марцінків, загинув 68-річний житель села Маркивци Тисменицького району. В першу чергу я хотів би висловити щирі співчуття родині загиблого. Це велике горе для всіх".

Публікація очільника Франківська викликала бурхливі коментарі від місцевих мешканців. Вони розповіли, що депутат летів, не зменшуючи швидкості, проігнорував пішохода на переході, який, до речі, знаходиться біля школи, де часто бігають діти.

Нагадаємо, що сьогодні вночі у Харкові сталась серйозна ДТП

Як повідомляв портал Знай.ua, внаслідок аварії на автодорозі біля Марківців, що в Тисменицькому районі, чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких помер в кареті швидкої допомоги.

Також Знай.ua писав про те, що маршрутка, яку буксирував інший автобус, врізалася в залізну огорожу і протаранила світлофор.