Вівторок,10 вересня, на Івано-Франківщині був насичений нетверезими водіями на дорозі, патрульні затримали 12 водіїв, що сіли напідпитку за кермо.

Інформацію надали із сектору комунікації поліції Івано-Франківщини.

Минулого 2018 року правоохоронці Івано-Франківщини виявили понад 3 тисячі подібних порушень за ст. 130 КУпАП, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Верховна Рада України у листопаді 2018 року вирішила, що покарання варто посилити та збільшила штрафи за водіння напідпитку. Тепер водії, які сідають за кермо нетверезими, повинні сплатити штраф у розмірі від 17 до 34 тисяч гривень з позбавленням права керування на строк до 3 років. Якщо ситуація повториться, то штрафом може бути до 51 тисячі гривень.

Минулої доби до поліції надійшло 427 заяв. А постраждалих у наслідок ДТП приблизно четверо осіб.

Також за минулу добу сталися 11 крадіжок.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, під Франківськом п'яний в зюзю водій "припаркувався" в будинок: дикі кадри погрому

Як повідомляв раніше Знай.ua, розтрощив банкомат i дав хропака: пiд Франкiвськом п'яний рецидивiст заробив на "другу ходку"

Також Знай.ua писав про те, що киянин застрелився в улюбленій машині, довго готувався: "Тепер ти повіриш"