Щорічно у Івано-Франківську проходить фестиваль Ретро-круїз. Його було засновано ще в 2011 році. Фестиваль зазвичай збирає докупи всіх поціновувачів ретро-культури. Цього року його планують провести 28 вересня, тож всіх бажаючих запрошують на це непторне щорічне дійство.

Сьогодні, 11 вересня, у Івано-Франківську провели пресконференцію майбутнього заходу.Організатори висловлюють надію, що франківцям сподобається фестиваль. Вони сподіваються здивувати гостей неординарним музичним супроводом та подорожжю у минулі епохи.

"Сподіваємося, що франківцям сподобається фестиваль. Ввечері на вас чекатиме джазовий концерт. Учасники поринуть в різні епохи, "відвідають" минуле",- повідомили на пресконференції.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У програмі фестивалю: - 12:00 - Палац Потоцьких зустріч і реєстрація учасників, відвідування музею міста
-13:00 - старт велопараду
- 15:00 - святковий пікнік-чаювання в парку Т. Шевченка
- 16:30 - продовження велопрогулянки
- 18:00 - Пасаж Гартенберг — фініш, нагородження кращих образів, джазова вечірка-шоу.

Нагадаємо, що цього року, вперше за 17-річну історію музичний фестиваль "Джаз Коктебель" пройде в столиці.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпрі вперше пройде міжнародний фестиваль сучасного мистецтва DniPRO GogolFest.

Також Знай.ua писав про те, що вперше за 5 років фестиваль Вайкуле пройде не в Латвії