Міський голова Івано-Франківська Руслана Марцінків прокоментував ситуацію, що склалася з перекриттям вулиці Коновальця мешканцями мікрорайону Опришівці.

Голова міста написав пост в соціальній мережі Facebook, де пояснив свою позицію щодо дороги:

"Я не можу піддаватись на маніпуляції. Такі методи вважаю неприпустимими, і реагувати на них не буду!
З іншого боку як міський голова мав зробити все від мене залежне, аби уникнути перекриття і не завдати шкоди тисячам людей, що їздять вул. Коновальця".

Мер на місце події відправив заступника Руслан Гайда та директор департаменту ЖКГ Михайло Смушак. Вони запропонували – ямковий ремонт. Наголосивши, що справа не в тих ультиматумах, а в тому, що Руслан Марцінків готові йти назустріч в тій мірі, наскільки це можливо. Він спілкується з людьми у дворах і хоче почути кожного, тому шантажем його не налякати.

"Цього тижня до мене на особистий прийом записались мешканці вул. Василишина, будемо говорити-вирішувати. Але на шантаж не піддамся”, – написав Марцінків.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Щодо вулиці Василишина, то її приблизна вартість – 10 млн. грн. Вільних коштів на цей об’єкт в цей час немає. Більше того, за 4 роки у цьому мікрорайоні відремонтували: вул. Челюскінців, Левинського, вул. Блавацького, тротуари на Джерельній, Полуботка, Ботанічній, капремонт пішохідної доріжки на Блавацького, тротуари Коновальця-Василишина, частина вул. Рильського. Також в цьому райноі виконують активно роботу з благоустрою.

Обговорення цієї проблеми відбудеться 13 вересня о 14:00 в залі засідань МВК (311 каб.).

Нагадаємо, Буряк готується до візиту Зеленського, "шарудить" все Запоріжжя: що обіцяє мер

Як повідомляв раніше Знай.ua, "Чекають, поки ми всі помремо": сотні франківчан нагрянули до губернатора, благають роками лише про одне

Також Знай.ua писав про те, що під Франківськом дитина потрапила під вантажівку, молиться усе місто: медики бояться робити прогнози