Стало відомо, що з посади начальника Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області звільнено Петра Дідуха.

Відповідний указ про звільнення №684/2019 видав президент України Володимир Зеленський.

11 вересня на офіційному сайті Президента розмістили указ №684/2019: "Звільнити Дідуха Петра Олексійовича з посади начальника Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Петро Дідух змінив на посаді начальника обласного Управління СБУ в Івано-Франківській області Миколу Найдича у 2015 році. На цю посаду його призначив екс-президент України Петро Порошенко.

У 2014-2015 роках Петро Дідух керував Антитерористичним центром в УСБУ області, був радником начальника УСБУ з питань координації антитерористичної діяльності.

Нагадаємо, що президент доручив новопризначеному очільнику Рівненщини налагодити в області інтернет та мобільний зв’язок

Як повідомляв портал Знай.ua, Віктор Коляда зазначив, що планує звернутися до суду

Також Знай.ua писав про те, що Юрія Мороза відсторонили на час розслідування прокуратурою підприємства