Сьогодні, 13 вересня мер Івано-Франківська Міський разом з керівниками структурних підрозділів провели "чорну п'ятницю".

Цього разу чиновники обрали мікрорайон Опришівці. Про це повідомив міський голова на своїй сторінці.

Вони пройшлися вулицями, відвідали школу, оглянули зупинки, щоб переконатися в тому, що жителі проживають в хороших умовах та задоволені рівнем життя.

“Нині ми наша веломандрівка завела нас у мікрорайон Опришівці. Оглянули стан прибирання вулиць та зупинок. Були і на вулиці Василишина, оглянули, яка там ситуація. Також заїхали на вулиці Січинського та Весняну. Приємно було чути подяку від мешканців за комунальний маршрут, який тепер сюди їздить. Заїхали й до школи №6, "зірвали" урок у одному з класів, а також оглянули будівництво другого корпусу школи та садочка”, - зазначив Руслан Марцінків.

Також він додав, що разом із командою сьогодні перебував особливий гість:

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"До нас долучився лікар з Німеччини, який приїхав до міста у своїх справах. Наша ранкова перевірка йому дуже сподобалася".

Нагадаємо, накурював "в мотлох": під Франківськом накрили місцевого ескобара

Як повідомляв раніше Знай.ua, маленьких франківців буде вчити... робот: шкільне ноу-хау приголомшило всю Україну

Також Знай.ua писав про те, що всадив ніж 9 разів: в Одесі іноземець по-звірячому розправився з дружиною