Масові пожежі на Прикарпатті. Про це повідомляє Бартка з посиланням на управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

15 вересня о 10:34 у селі Бабин Косівського району зайнявся двоповерховий кафе-магазин. Пожежу ліквідовувала ланка ГДЗС, що за 25 хв провела вдало рятувальну операцію. Врятовано два житлові будинки та одну господарську будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.

15 вересня о 18:14 у селі Ясенів-Пільний Городенківського району загорівся комбайн «CLAAS lexion 550», пожежа виникла в решітному відділенні. Ймовірна причина загорання - коротке замикання електропроводки комбайна.

15 вересня о 18:53 у місті Коломия на вулиці Л. Українки горіла прибудова до трансформаторної підстанції. Причина виникнення пожежі - коротке замикання електромережі.

16 вересня о 02:22 у селі Петранка Рожнятівського району пожежники рятували легковий автомобіль «ВАЗ 21099». На пожежі врятовано одну будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюються.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, снимали с балкона: во Львове девушку спасали из плена собственной квартиры

Як повідомляв раніше Знай.ua, киевляне задыхаются от опасных веществ, спрятаться негде: экологи бьют тревогу

Також Знай.ua писав про те, що жуткое ДТП поставило жизнь спикера парламента под угрозу: врачи делают все возможное, фото