По всій Україні попереджають про шквал опадів, у Карпатах уже у п'ятницю, 20 вересня, синоптики попереджають про мокрий сніг, нічна температура цього тижня впаде до 4 градусів вище нуля. Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

"Завтра часом невеликий дощ, лише вночі на крайньому півдні країни, вдень на Закарпатті та Прикарпатті без істотних опадів", - повідомили синоптики.

Температура вночі буде від 6-11 градусів вище нуля, вдень 10-15 градусів, у південній частині вночі 12-17 градусів, вдень 20-25.

"19 вересня без опадів, лише вдень у західних та північних областях місцями невеликй дощ, 20 вересня в Україні, крім півдня, невеликі дощі, в Карпатах можливий мокрий сніг", - додали синоптики.

Температура вночі знизиться до 4-10 градусів вище нуля, вдень 11-17 градусів тепла, на півдні та сході країни до 20 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Вітер західний та північно-західний, 7-12 м/с, завтра пориви 15-20 м/с.

Нагадаємо, погода на 19 вересня: дощі тікають, підібгавши хвіст

Як повідомляв раніше Знай.ua, погода на 19 вересня: осінь помилує українців

Також Знай.ua писав про те, що погода на 19 вересня: могутній вітер закрутить хороводи з українцями