Житель Франківщини Владислав Семотюк забив шедевральний гол за "Прикарпаття U-19" у рамках Першої ліги юнацького чемпіонату України.

18 вересня відбувся матч, в якому франківчани помірялися силами з однолітками із чернівецької "Буковини". Матч закінчився перемогою прикарпатців – 4:1, інформує "Галка".

Запам'ятався матч чудо-голом 18-річного Владислава Семотюка. На 33-ій хвилині матчу він потішив франківських вболівальників справжнім шедевром.

Хавбек продемонстрував холоднокровний і видовищний дриблінг і, почергово обігравши п’ятьох суперників, більярдним ударом відправив м’яча в самісіньку "шістку".

"Голлассоо!!! Красень-гол Владислава Семотюка за команду “Прикарпаття U-19″", – прокоментували на сторінці клубу в соцмережі Facebook.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

До слова, це не єдиний гол Семотюка в цьому матчі – на 60-ій хвилині гравець відзначився дублем.

🔥 Голлассоо!!! Красень-гол Владислава Семотюка @semmi.17 за команду "Прикарпаття U-19" 🔥

Geplaatst door МФК Прикарпаття op Vrijdag 20 september 2019

Нагадаємо, Михайличенко розплакався після голу Динамо в матчі з Мальме: зворушливе відео

Як повідомляв раніше Знай.ua, Гвардіола оцінив перемогу МанСіті над Шахтарем: "Неймовірний матч"

Також Знай.ua писав про те, що Шахтар - Манчестер Сіті: результат першого матчу групового етапу ЛЧ