На Прикарпатті Молодіжна рада Верхнянської ОТГ організувала цю зону для відпочинку молоді, на що невідомі знищили всі прикладені старання.

Про цей інцидент не змогла промовчати голова Молодіжної ради Ольга Маліборська, яка повідомила про цей випадок у Facebook.

"Все почалося ще з серпня, коли у нас тишком викрали сім палетів. Ми змовчали, але тепер розуміємо, що це було величезною помилкою", – повідомила Маліборська.

Вчора відпочинкову зону знищили.

"Якійсь нелюди, по-іншому не скажеш, повністю розтрощили зону відпочинку. Місце, яке ми облаштовували (щоразу прибирали) самостійно для молоді та не тільки, його більше немає. Адже всі палети поламали, деякі з них навіть додумалися підпалили. Над нашою роботою просто познущалися!", – повідомила Ольга Маліборська.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Хто насмілився знищити старання селян на благо молоді - не з'ясовано. Але в сільській адміністрації планують покарати винних за скоєне мародерство.

Нагадаємо, в елітному районі Києва електрокар після зарядки ледь не знищив житловий будинок: фото

Як повідомляв раніше Знай.ua, на Вінниччині рвалися міни і гранати: що сталося

Також Знай.ua писав про те, що не ображайте жінок: відчайдушна українка підпалила чорнобильський ліс, причина вражає