Причиною змін є ремонтні роботи на перегонах Турійськ – Люблинець, Батьово – Косино, Косино – Берегово, Болехів – Долина та Львів – Красне.

Інформація надійшла від пресслужби "Льівської залізниці". Так, 24, 26 та 28 вересня поїзд № 6421/6422 Івано-Франківськ – Стрий курсуватиме лише до ст. Долина та зворотно.

В ці дні також не їздитиме поїзд №6423/6424 сполученням Івано-Франківськ – Стрий – Івано-Франківськ та поїзд № 6425 Івано-Франківськ – Стрий.

А вже 25, 27 та 29 вересня не курсуватиме поїзд № 6426 Стрий – Івано-Франківськ.

Львівська залізниця просить пасажирів віднестися з розумінням до змін, та врахувати їх плануючи свої майбутні поїздки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, залишився без штанів: вінничанина жорстоко обібрали в поїзді

Як повідомляв раніше Знай.ua, "Укрзалізниця" показала "якість і сервіс" у всій красі: "Треба мандрувати зі своїм дихлофосом"

Також Знай.ua писав про те, що "Укрзалізниця" похвалилася плацкартом за 10 млн, терпінню українців прийшов кінець: "Буде більше смороду"