На Прикарпатті активіст Євген Кузнецов на власному прикладі показує, що потрібно піклуватись про навколишнє середовище, зокрема він взявся збирати сміття в горах і надихає інших долучитися до прибирання.

Хлопець планує в радіусі 40 км довколо себе навести лад.Про це повідомляє Depo.Прикарпаття.

Він планує в Карпатах навести порядок, вчить місцевих сортувати сміття та здавати на переробку. Замість того, щоб бездумно скидати все до купи.

Перша ціль "Стежка Довбуша" – це популярний маршрут серед туристів в Яремчі. Зазвичай люди підіймаються на Говерлу з плашками води, їжею та пакетами, але вони абсолютно не привчені забирати із собою порожні пакети. Тож, ці стежки з усіх сторон усипані сміттям.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Хлопець із своє командою досить швидко назбирав багато викинутих просто на землю бутилок, різних поліетиленових упаковок. Вони просять звернути увагу на те, яку шкоду люди завдають природі, коли ось так бездумно забруднюють середовище.

Нагадаємо, Україна увійшла в топ-10 світового рейтингу: неоднозначне лідерство у кількості сміття на душу населення

Як повідомляв раніше Знай.ua, більше жодної шкоди планеті: з'явилися справжні екологічні літаки, за цим "крилатому дивом" - майбутнє

Також Знай.ua писав про те, що космічна туманність нагадала силует відомої статуї: NASA показали світові знахідку, фото