Франківців сьогодні, 29 вересня, порадує тепла недільна погода, яка дозволить нарешті мешканцям області вибратися на відпочинок у останній вихідний день вересня. Тож варто приготувати канапки та вийти на пікнік з друзями чи рідними.

Сьогодні вночі на франківців чекає хмарне небо. Повітря буде прогрітим до 10 градусів Цельсія. Вранці мешканці області прокинуться під сонячними променями, які піднімуть стовбчик термометра до 13 градусів вище нуля.

Вдень слід очікувати незначного короткочасного дощика. Повітря розігріється до 20 градусів Цельсія максимально по усій Івано-Франківській області.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Вітер сьогодні переважно західний, сила руху повітряних мас сягне 3-4 метри за секунду.

Народні прикмети цього дня.

Сьогодні, 29 вересня, у Християнстві святкують день святої Євфімії Всехвальної.

Так, якщо верба рано вранці покривається інеєм - зима буде лютою, морозною. Теж саме пророкує і пізній листопад.

Гуси стоять на одній нозі і голови ховають під крило - на холод.

Чим тепліший і сухіший вересень, тим пізніше прийде зима.

Якщо виросли шишки на ялинах знизу - на ранні морози, а зверху - на пізні.

Нагадаємо, що останні вихідні вересня, якщо вірити синоптикам, пройдуть під справжню осінню погоду: два дні триватимуть дощі, а температура буде низькою.

Як повідомляв портал Знай.ua, за даними метеорологів, в жовтні хоча і буде чимало теплих днів, однак, Україну все ж таки накриють ранні морози і мокрий сніг.

Також Знай.ua писав про те, що на вихідних 28-29 вересня в Україні очікується відчутне потепління.