Роман Вірастюк, що помер після операції на серці, був посмертно нагородженим орденом " За заслуги".Про це повідомила Iryna Virastyuk у Facebook.

"Минуло 2 місяці як немає з нами Романа... Це "Орден 3-го ступеня за заслуги" який був присвоєний Ромчику посмертно.
Любимо і пам'ятаємо тебе Романчику", – написала пані Ірина.

Указ про нагородження був підписаний 22 серпня. Роман Вірастюк помер 27 липня цього року. Він був похований на Алеї слави міського кладовища в селі Чукалівка.

Ще 2005 чоловік переніс операцію з протезування аорти і аортальних клапанів. А вже в 2015 за попередньою інформацією, що Роман Вінрастюк потребує ще двох операцій, почалася кампанія зі збору коштів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

2019 року 11-го липня Роману була проведена термінова і дуже складна операція (аневризма, розшарування черевної аорти), після якої чоловік так і не повернувя до життя.

Нагадаємо, помер відомий український спортсмен Вірастюк: "Друже, нам дуже тебе не вистачатиме"

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Франківськ "переїде" Вірастюк: "Це назавжди"

Також Знай.ua писав про те, що Вірастюка провели в останню путь на Алеї Слави: сотні українців зі сльозами на очах йшли за домовиною, фото