На Прикарпатті зловмисник пограбував пенсіонерку. Він заліз до її будинку і забрав всі кошти. Затримати грабіжника вдалося за допомогою небайдужих громадян, які викликали поліцію.

Пограбували 57-річну мешканку Долинського району. Жінка розповіла поліції, що невідомий чоловік без дозволу заліз в її будинок, звідки поцупив гроші. Сусіди помітили, підозрілу особу, затримали на "гарячому" та викликали поліцію.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. В ході розслідування вони затримали зловмисника, ним виявився 44-річний чоловік мешканець Вінницької області. Це не єдине його порушення закону, раніше він уже був затриманий за вчинення майнових злочинів.

Слідчі затримали грабіжника в порядку ст.208 КПК України. Йому висунули підозру у вчиненні цього злочину. Суд ще вирішує, як покарати чоловіка.

Крадені кошти повернули власниці.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.186 ( Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Нагадаємо, у Києві злодій-скоростріл обчистив машину за 6 секунд: момент потрапив на відео

Як повідомляв раніше Знай.ua, "Малий, жени телефон": у Запоріжжі дитину пограбували серед білого дня, - нічого святого

Також Знай.ua писав про те, що у Запоріжжі орудує "модна" злодійка: зухвале пограбування зловила камера