На Прикарпатті, зокрема Калуська міська рада внесла зміни до міської цільової програми профілактики та лікування стоматологічних захворювань у дітей та окремих категорій дорослого населення.

Програму затвердили ще минулого року. Вона дає можливість калушанам отримувати стоматологічні послуги за пільговою ціною. На фінансування виділили 2,5 млн гривень.

Заступник міського голови Наталія Табачук пояснила, що грошей бракує на всі напрямки, у поліклінниці вже утворилася черга на послуги. Перерозподіл видатків дозволить дещо збалансувати. Повідомляють "Вікна".

Фінансування проводиться в таких напрямках: профілактичні огляди організованому дитячому населенню міста, терапевтична допомога дітям, профілактичні огляди порожнини рота, рентгенологічне обстеження пільгових категорій, стоматологічну допомогу учасникам АТО і ООС.

На стоматологічну допомогоу АТО і ООС виділили найбільше коштів - 90 тис. гривень.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, як зміняться ціни на продукти, паливо і комуналку в жовтні: дефіцит нафти та дешеві яблука

Як повідомляв раніше Знай.ua, в Україні стартує монетизація субсидій: хто зможе отримати компенсацію за комуналку з 1 жовтня

Також Знай.ua писав про те, що податки, відпочинок, пільги і зимовий час: що підготував жовтень для українців