На Франківщині рятують ведмедів. Інцидент стався на базі в Яблуневі, де нещодавно викрили плантацію коноплі, знайшли трьох ведмедів, яких утримували у жахливих умовах.Повідомили на сторінці у Facebook в групі "Eco-Halych: Wildlife Rehab Реабілітація дикої природи".

Ведмеді знаходились в клітках, які вже давно ніхто не прибирав і в них стояв жахливий сморід, про те, що їх належно не годували не варто й говорити, не байдужі почали бити на сполох і привертати увагу громадкості до проблеми з незаконним утриманням тварин, більше того, які страждають в таких умовах.

"Коноплі та ведмеді. Здавалося б, що спільного? Нещодавно по всій країні пронеслася новина про викриття нелегального бізнесу з вирощування коноплі недалеко від Коломиї. Вчора надвечір стало відомо, що на території бази утримується троє ведмедів у неприйнятних умовах – як з етичної точки зору, так і з законної. Потрібно було негайно виїжджати. Нам вдалося потрапити на місце і стати свідками утримання 7-річних ведмедів-близнюків – Василя, Василини та Тайсона", – повідомляється у дописі.

HEMP & BEARS

/English below/ КОНОПЛІ ТА ВЕДМЕДІ Здавалося б, що спільного? Нещодавно по всій країні пронеслася новина про викриття нелегального бізнесу з вирощування коноплі недалеко від Коломиї. Вчора надвечір стало відомо, що на території бази утримується троє ведмедів у неприйнятних умовах - як з етичної точки зору, так і з законної. Потрібно було негайно виїжджати. Нам вдалося потрапити на місце і стати свідками утримання 7-річних ведмедів-близнюків - Василя, Василини та Тайсона. Дякуємо Галицький національний природний парк за надані корми. HEMP & BEARS What is common? Recently, news of the illegal hemp growing business near Ivano-Frankivsk spread across the country. Yesterday in the evening we got information that three bears are held in the territory of the same base in unacceptable conditions - both ethically and legally. It was necessary to go there immediately. We managed to get into the place and witness the retention of 7-year-old siblings - Vasyl, Vasylina and Tyson. Thanks to the Halych National Park for urgent food provided.

Geplaatst door Eco-Halych: Wildlife Rehab Реабілітація дикої природи op Dinsdag 1 oktober 2019

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Подальша доля ведмедів покищо не відома.

Нагадаємо, рідкісні черепахи захопили пляж: "Вперше за всю історію"

Як повідомляв раніше Знай.ua, на малій батьківщині Гройсмана гримить скандал, "наловив" на тисячі: подробиці НП

Також Знай.ua писав про те, що ФСБ влаштовує облави українцям в Азовському морі: затримують навіть за найменші дрібниці