В Івано-Франківську ще лишились школи з туалетами надворі, діти вимушені пропускати дорогоцінні хвилини навчання заради походу до вбиральні.

Міська влада взялася за модернізацію шкіл, вже до кінця року встановляьть Інтернет у всі прикарпатські школи. Про це сьогодні повідомив директор Департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА Віктор Кімакович.

Щодо Інтернету і вбиралень Андрій Сташків, заступник директора обласного Департаменту освіти, запевняв ще весною, що до кінця року це питання буде вирішено, оскільки урядом було виділено 54 млн. гнр, але вже почався новий навчальний рік і школи сподіваються, що про них не забули і все ж таки до кінця року владнають це питання. І діти будуть навчатися в комфортних умовах.

Нагадаємо, "Колонія закритого режиму": франківчани повстали проти свавілля в школах, що ховають за стінами

Як повідомляв раніше Знай.ua, манної каші не буде: у школах Франківська наминають обіди від Євгена Клопотенка

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що діти, тримайте "в собі": харківська школа без туалетів підірвала мережу