На Прикарпатті з'явиться новий маршрут для туристів любителів меду. Створять 5 туристичних маршрутів "Карпатські медові стежки". Повідомляє "Косівщина туристична".

Новий маршрут має ідею єдності природи з людино та збереження природної спадщини на українсько-польському прикордоні. Фінансову підтримку надходитиме у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014-2020.

На Прикарпатті "медові" стежки будуть як для пішоходного туризму так і для любителів поїздити на велосипеді. Маршрути будуть проходити через туристичні місця, що пов'язані з бджільництвом, але також врахують допоміжну інфраструктуру ( музеї, заклади харчування).

Уже ухвалили майбутній маршрут, що пролягатиме такими населеними пунктами: Косів, Черганівка, Кути, Тюдів, Великий Рожин, Яворів, Соколівка, Смодна.

Пішоходна стежка на Косівщині матиме довжину в 7 км, а велосипедна - 50 км. Для туристів підготують відповідну мапу трьома мовами ( українська, англійська та польська), вони будуть у вільному доступі на сайті партнерів та в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, на Прикарпатті "підсолодять" життя українців: в Карпати - по "медовому маршрутом"

Як повідомляв раніше Знай.ua, Маск оцінить: франківців пересадять на електрокари, деталі ноу-хау

Також Знай.ua писав про те, що тепер рукою подати: SkyUp з'єднує Львів і Париж