В Івано-Франківську, сьогодні, 4 жовтня, анонсували свято французького кіно. Воно проходитиме з 11-13 жовтня у Палаці Потоцьких.

Програма складається з трьох мультфільмів для дітей та трьох фільмів для дорослих, їх звичайно, що показуватимуть мовою оригіналу, але з українськими субтитрами.

Почнеться свято о 15:00, де всіх охочих вчитимуть грати в французьку гру "Петанк".

Перегляди починатимуться з 17:00 для дітей, та з 19:00 для дорослих.

"Ми тішимося, що палац Потоцьких стає місцем проведення заходів. Вже доброю стала традиція проводити дні французького кіно, це означає, що є дружба між українським та французьким народом",– каже міський голова Руслан Марцінків.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Організатори поділились тим, що фільми не матимуть занадто складного смислового навантаження, формат фестивалю буде розважальне кіно, щоб можна було посміятися від душі та відпочити після тяжкого робочого тижня.

Нагадаємо, куди піти у Львові на вихідних: топ безкоштовних заходів

Як повідомляв раніше Знай.ua, всі - на барбекю: киян запрошують на фестиваль вуличної їжі "Ulichnaya Eda"

Також Знай.ua писав про те, що кияни, готуйтеся ходити пішки: які вулиці перекриють на вихідн