Прикарпатець публічно звинуватив депутатку Рожнятівської районної ради - Галину Самулів, чоловік запевняє, що вона публічно образила учасників АТО, назвавши їх "мародерами".

Чоловік написав допис у Facebook із світлиною депутата та попросив голову ОДА Дениса Шмигаля оцінити ситуацію.

"Шановне товариство. Треба вашого розголосу стосовно зневаги до учасників АТО. Дивно, що це депутат Галина Самілів і найбільше образливо, що депутат ображає. Знайомтесь: депутат Рожнятівської рай ради. Ця тварина живе поруч. Полюбіть її)). Щиро, ніжно)). Нижній Струтин рулить. Чекаємо вибачення. Денис Шмигаль ? Будь ласка дайте оцінку. Дуже велике бажання зустрітись з цим недодепутатом" - пише чоловік.

Також, чоловік заявив, що він знає її територіальне розташування та те, що жінка нібито вживає алкоголь. Не байдужі почали в коментарях активно засуджувати депутатку та боротися за справедливість, адже жінка, яка є публічним діячем повинна контролювати свої висловлювання.

Здається, назріває бунт, можливо з Івано-Франківської ОДА полетить ще одна голова.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, віддали життя за Україну: у Запоріжжі увіковічать героїв АТО

Як повідомляв раніше Знай.ua, 14 тисяч аграріїв мітингували під Верховною Радою проти продажу землі іноземцям

Також Знай.ua писав про те, що везуть у швидких пачками: на Київщині – епідемія ДТП, дороги перетворилися на пекло