На Прикарпатті підвели підсумок ДТП за 9 місяців 2019 року. На дорогах області сталося 298 ДТП, з них 98 з травмованими.

Під колесами автомобілів загинуло 33 особи та 172 травмувалися, повідомляє сектор комунікації поліції області.

Занепокоєння викликали траси, що з'єднують міста Калуш-Івано-Фракнівськ, Івано-Франківськ-Коломия, Коломия-Снятин та дорога Івано-Фракнівськ-Бурштин, Яремче-Микуличин-Татарів . На першій сталося 139 ДТП, на другій – 114.

Поліція області планує вжити відповідних заходів, по підвищенню контролю на проблемних дорогах, щоб водії контролювали швидкість автомобілів та відслідковувалися ті водії, що можуть сісти за кермо на підпитку. Також, просять перехожих будти уважними та не переходити дорогу, коли розуміють, що машина їде на великій швидкості.

Нагадаємо, п'яний вилетів на зустрічку: у страшній аварії під Одесою загинув чоловік, двоє дітей - у реанімації

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, крові в алкоголі не знайшли: під Києвом водій ошелешив копів, - "надихав" на рекорд

Також Знай.ua писав про те, що люди не встигли навіть зойкнути: дві маршрутки під Києвом не поділили дорогу і знесли зупинку