На Прикарпатті місцева влада не залишає на призволяще сім'ї, що опинилися в складних життєвих умовах.
Ювенальна поліція постійно відвідує неблагополучних батьків, сьогодні вони завітали до родини в якій проживає сім дітей.

Причиною візиту є скарга, що 33-річна жінка зловживає алкоголем та залишає дітей без нагляду, діти, в свою чергу, не відвідують школу.

Поліцейські склали протокол на жінку, за неналежне виконання свох обов'язків за ст.184 ч.1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, якщо жінка не отямиться, діти будуть розподілені в інтернат.

Робота ювенальної поліції спрямована на те, щоб батьки схаменулися і дають їм другий шанс. Тому, коли знову надійде скарга простим протоколом не обійтись. Попереджають місцеві правоохоронці.

Нагадаємо, пішли гуляти і не повернулися: у Києві безвісти зникли троє хлопчиків, батьки виплакали всі очі

Як повідомляв раніше Знай.ua, вирвали з рук згорьованої матері: малолітню франківчанку силоміць запроторили до притулку

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що в Одесі зникли чотири дівчинки, хвиля жаху накрила місто: "Невже знову", фото