В Івано-Франківську померла породілля під час пологів. Майбутній мамі було 27 років, чоловік загиблої звинувачує лікарів. Повідомляє "Галицький кореспондент".

Місцеві журналісти хотіли поспілкуватися з директором комунального некомерційного підприємства "Івано-Франківського міського клінічного перинатального центра" Сергієм Стефанко, щоб він прокометував ситуацію, що сталася, але чоловік відмовляється давати будь-які коментарі.

"Нічого вам не можу сказати. Якщо буде інформація – скажемо пізніше", – відповів чоловік.

Працівники пологового також ухиляються від запитань, і не планують пояснити, що сталося з жінкою.

Чоловік загиблої звернувся до поліції, мовляв лікарі пологового вели себе не професійно та некомпетентно. Правоохоронці почали кримінальне провадження за статтею 140 ч. 1 КК.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Наталя, як багато я хочу тобі сказати, але мені не вистачить слів, щоб описати свій біль і тугу за тобою. Ти була сенсом мого життя, який обірвався раптово. Подарувала мені сина, а сама відійшла до Бога. Я зроблю все для нашого сина, тільки ніколи не зможу одного – замінити йому тебе. Ти була б найкращою мамою у світі для свого малюка, але Бог вирішив по-іншому. Люблю тебе сильно-сильно, вічно твій Любчик", – написав він.

На Прикарпатті це не єдиний випадок смерті породілля під час пологів, якщо доведуть провину медиків, то їм загрожує реальне покарання.

Нагадаємо, Кінг би оцінив: запорізьку лікарню показали у моторошних фото, - ідеальне місце для зйомок хоррору

Як повідомляв раніше Знай.ua, Дві голови і одне тіло: у Чернівцях померли сіамські близнюки, мати відхрестилася ще при народженні
Також Знай.ua писав про те, що позбавили життя при народженні: немовля могло вижити, але лікарів це не турбувало - "Вирішили діяти згідно..."