Сьогодні, 9 жовтня, в Івано-Франківську на засіданні сесії міської ради прийшли батьки дитячого садка "Карпатська казка". Першою взяла слово Лілія Тимофєєва, яка попоросила допомоги у мера.

Нещодавно, за програмою НЕФКО виділили кошти на утеплення закладу дошкільної освіти. Всі батьки зраділи цій новині, крім художника Василь Стефанишина.

"Останній тиждень у Фейсбуці тривають дискусії, образи, у сторону батьків, у сторону колективу садка. Особливо допис Андрія Назаренка про спалення книжок", – сказала Лілія.

Вона говорить, що він виставляє провокаційні фото, де гітлерівська молодь спалює книжки.

"Ми не зрозуміли, чи ми гітлерівська молодь, чи що. Нехай він пояснить, що він має на увазі і ми хочемо вибачення. А ще знати, що буде далі", – підкреслили франківка.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також, жінка наголосила, що всі батьки готові йти на компроміси і зрізати сграфіто з стіни садка, щоб розмістити його в одному з музеїв міста.

Руслан Марцінків доручив своєму заступнику Олександру Левицькому та Володимиру Гайдару скликати круглий стіл, присвячений обговоренню цього питання.

Представник Андрія Назаренка виправдовується, мовляв, його емоційний пост про спалення книжок немає відношення до садка.

"Це його емоційна репліка", – сказав чоловік.

Також, він наголосив, що садок зараз утепляти немає сенсу, і якщо зрізати сграфіто, то це забере в громадян єдину прикрасу "унилого" району.

Нагадаємо, Мер Франківська Марцінків змушує чиновників "пускати кров"

Як повідомляв раніше Знай.ua, центр Франківська прикрасять різнокольоровими парасольками, а Марцінків тут ні при чому: коли очікувати ноу-хау

Також Знай.ua писав про те, що Марцінків показала Франківськ з висоти пташиного польоту: "Дух захоплює"