Студентки Івано-Франківського політехнічного ліцею побили дівчину однолітку. Інцидент стався 8 жовтня, коли дівчата знущалися з дівчини, інша знімала все на відео. Про це повідомили на сторінці в Instagram frankivsk_black.list.

На сторінці опублікували відео, де чітко видно групу дівчат, які спочатку нецензурно висловлювались в бік однолітки, а потім пішли на неї з кулаками.

В мережі припускають, що дівчата навчаються в одному навчальному закладі, також за неофіційною інформацією, жертва нападу забрала документи з ліцею.

Ювенальна поліція Івано-Франківська оперативно відреагувала на ситуацію, що склалася, почали проводити перевірки та опитувати причетних дівчат в присутності батьків.

"Перевірка триває спільно з навчальним закладом. Хоча конфлікт мав місце за межами училища, тому чи мали місце прояви булінгу необхідно встановити", – пояснює Алла Бойчук, начальниця відділу ювенальної превенції.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Конфлікт не залишать без уваги на комісії в навчальному закладі будуть з'ясовувати чи в діях дівчат був проявлений булінг.

Нагадаємо,9-річного хлопчика звинуватили у масових вбивствах: спалив живцем бабусю і трьох дітей

Як повідомляв раніше Знай.ua, життя або телефон: двоє здоровил напали на дитину у Вінниці, місто на вухах

Також Знай.ua писав про те, що "Хто вбив Кирилка?" Розслідування загибелі дитини під Києвом наближається до розв'язки