Франківці у Facebоok активно ведуть обговорення інциденту, що стався між водієм комунального автобуса, який штовхав і вдарив пасажирку.

Водій маршрутки таким чином хотів провчити пасажирку, яка нецензурно розмовляла у салоні громадського транспорту. Дії водія в мережі викликали багато обговорень, одні його підтримують, ініші - ні.

Христина Шимчук поділилась інформацією про жінку:

"Вчора близько 20:00, ця панянка спала на лавці, біля магазину "Лотос" на Бельведерській. На спроби їй допомогти, посипалися мати. Вона була, в неадекватному стані. Я в ніякому разі, не виправдовую, водія. Але і не засуджую.Нехай правоохоронні органи розбираються з цією ситуацією. А дівчину, шкода. Що ж твориться в її житті? Щоб ось так, себе знищувати".

Дописувач Інеса Армані, навпаки осудила водія за його дії та з острахом говорить про те, що він так може нападати на будь-кого:
"Уявіть собі, що цього водія не звільнили б. І такі ж "рукорозпускали" завтра почнуть робити те саме, знаючи, що відповідальності не буде. Все вірно – звільнити. Чи ви так само ведете себе на своїх робочих місцях у конфліктних ситуаціях?"

І таких коментарів уже близько ста, де одні говорять, що водієві потрібна премія та те, що його звільнили незаконно, інші ж бояться, що такі водії будуть розпускати руки на всіх пасажирів.

Facebook Франківські теревені

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще
В цій ситуації місцеві жителі просто хочуть, щоб між водіями і пасажирами було взаємопорозуміння.