В Іван-Франківську активно готуються до Дня захисника України, вже запланували провести незвичну фотовиставку у комунальному транспорті.

Виставка має назву "Обличчя воїна", яка відбудеться 14 жовтня, її відкриття планується у Франківську – в автобусі та тролейбусі. Про це повідомляє пресслужба міського голови.

"Протягом 14 жовтня в автобусному маршруті №55 та тролейбусному №3 у салоні транспорту будуть виставлені портрети бійців російсько-української війни. Аби кожен міг подивитись у вічі Герою", – анонсують незвичний проєкт.

Всі жителі міста та гості можуть прийти на виставку, яка демонтруватиме всю силу наших героїв, які мужньо борються на Сході країни. Та в цей святковий день подякувати тим, хто захищає нас, заради мирного неба над нашими головами.

Нагадаємо, у Чорнобилі засікли тисячі киян: як потрапити в зону відчуження, не залишаючи столицю

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, Львів готується до Дня захисника України, розмах вражає: афіша заходів

Також Знай.ua писав про те, що коли день захисника України: дата, традиції та подарунок