Незважаючи на хмарність, яка буде триматиметься у Івано-Франківську впродовж суботи, 12 жовтня погода буде теплою. Ранкових +5 градусів перетвориться до обіду на +21 та подарує франківцям справжній вік-енд "бабиного літа". Вологість повітря, яка станом на 9 годину ранку мала 97% затуманила франківцям вулиці міста. Тому, рухаючись по дорогам, слід бути уважнішим. До вечора видимість на вулиці зросте, а вологість понизиться до 35% вдень, і 65% ввечері.

Синоптики прогнозують понижений атмосферний тиск, а саме 734 мм рт ст, який може попсути самопочуття людям з метеочутливістю, та тим, хто страждає на серцево-судинні захворювання.

Вітер у Івано-Франківську впродовж дня рухатиметься з півдня зі швидкістю 2-3 метри за секунду. Опадів не передбачається. Чудового дня, франківці!

Як повідомляв Знай.ua, 12 жовтня на українців чекає початок бабиного літа.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що незвичайна фотовиставка зворушила франківчан, - горою за Україну

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що франківські школярі винайшли ексклюзивний вид спорту.