12 жовтня одне з сіл Івано-Франківщини сколихнув страшний інцедент, наслідки якого торкнулися цілої родини. У селі Бистриця Надвірнянського району повісилась 11-річна дитина.

Причиною самогубства дівчинки, стала, ймовірно, бійка батьків, через яку мати дівчинки потрапила у місцеву лікарню.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тіло дитини виявила її мати, яка повернулась із медичного закладу, близько 17:40 та викликала поліцейських.

Прибувши на місце виклику, правоохоронці знайшли предсмертну записку. Жодних слідів насилля на тілі дитини виявлено не було.

Самогубство сталося після після конфлікту між батьками дитини, внаслідок якого матір дівчинки госпіталізували у Надвірнянську центральну районну лікарню. Дитина залишилась вдома з бабусею, яка також проживає у цьому помешканні. Як розповіла бабуся, жодних намірів вкоротити собі віку дитина не вивляла.

Наразі обставини трагічної події встановлюють співробітники правоохоронних органів, за даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, що загиблого виявила його дружина – чоловік скоїв самогубство на балконі.

Як повідомляв портал Знай.ua, в містечку Тульчин Вінницької області 22-річна продавчиня з торгового центру "Європейський" Анастасії Потупайло покінчила з собою через нестачу в касі.

Також Знай.ua писав про те, що у Рівному поліцейський скоїв самогубство чере особисті проблеми