На Прикарпатті не вщухають розмови про місцевого винахідника, що виробляє акамулятори за власною технологією. Про це повідомляє "Ліга Tech".

Сергій Камінський - винахідник, який показав свій винахід світу, за його словами створений ним матеріал можна буде використовувати в акумуляторах і накопичувачах енергії. Чоловік використовуює вуглецевий матеріал, що є не токсичним оскільки виготовлений з відходів сільського господарства.

Камінський звичайні акамулятори називає "хімічним заводом" і зазначає, що в разі пошкодження звичайних батарей люди отримують "пари сірчаної кислоти", його ж акамулятор при пошкодженні "виділятиме водяну пару з іонами йоду".

"Мета моїх постів про R&D та розвиток теми акумуляторів.
Донесення думки про необхідність розвитку накопичувачів електричної енергії для добового балансування електричної енергії;
Розвиток систем накопичення, створення мереж (Smart-Grid, наприклад), включення накопичувачів у різні мережі, як локальні, побутові, так і загальнодержавні і транскордонні;
Системне використання накопичувачів на різних рівнях споживання/генерації/розподілення, створення нових способів, нових форм, нових ідей використовування різних акумуляторів це один з небагатьох ресурсів, одна з небагатьох тем, коли Україні не треба наздоганяти якісь інші країни. Тут ми можемо бути, якщо не значно попереду, то на рівних" - закликає Камінський.

Вже наступного року планують запускати продажі, але не в Україні через те, що багато країн зацікавились ноу-хау від франківця і вже йде активна підготовка до масового запуску продажів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, краще ніж Tesla: франківчани утерли носа Маску, сенсаційний винахід

Як повідомляв раніше Знай.ua, електрокар, який не потрібно заряджати: перші подробиці про Aptera Motors

Також Знай.ua писав про те, що електрокар Peugeot 208 обійшов бензинову версію за популярністю