Вчора, 13 жовтня в Івано-Франківську засрягли в ліфті троє дітей та троє дорослих, у дев'ятиповерховому будинку по вулиці Кармелюка.

"Надзвичайники спільно з представниками ліфтової служби допомогли населенню відчинити двері ліфта, який застряг між 6-тим та 7-мим поверхами", – інформує "Галку".

Причину зупинки ліфта не встановили, припускають, що це могло статися через поломки в системі.

Працівники ліфтової служби оперативно прибули на місце інциденту та витягли всіх із ліфта до того, коли почалася паніка, особливо в дітей.

Працівники служби, попереджають, що в аварійних ліфтах такі ситуації можуть постійно траплятися, тому потрібно зберігати спокій та глибоко дихати, щоб вами не заволоділа панічна атака.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, у Дніпрі рятувальники витягли з пастки малюка: крихітка шукає родину

Як повідомляв раніше Знай.ua, вагітну, яка повисла в повітрі, рятували в Харкові, блискавична реакція: відео не для боязких

Також Знай.ua писав про те, що з мосту - у воду: під Дніпром загинула маленька принцеса, місто сліпне від сліз