На Прикарпатті, 14 жовтня стався нещасний випадок, чоловіка госпіталізували після укусу змії. Про це повідомляє управління цивільного захисту ІФОДА.

Гадюка вкусила чоловіка на власному подвір'ї, у кисть лівої руки. 66-річного чоловіка госпіталізували до травматологічного відділення Калусбкої центрльної районної лікарні. Пострадалий себе відчуває добре, лікарі зазначають, що його стан задовільний.

Випадок нападів змії у жовтні явище досить рідкісне, оскільки вони впадають в сплячку з початку вересня, але звертаючи увагу на природні аномалії та тривале бабине літо - плазуни ще не поховалися. Тому, Прикарпатців просять бути обережними.

Нагадаємо, один пожирав іншого: дівчина пішла вночі до туалету, коли з унітазу вилізли два монстра

Як повідомляв раніше Знай.ua, змія під капотом: отруйна тварюка атакувала одесита в несподіваному місці, кадри нажахали мережу

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що екстремал дозволив величезному пітону вкусити себе: обличчя було красномовніше за слова