Франківець, Юрій Горпунов поділився ностальгічними спогадами, як він вперше приїхав підкорювати Київ.

В Україні відбулася прем'єра серіалу "Великі Вуйки" і до неї Горбунов запустив флешмоб #підкорювачікиєва. Він його й почав з розповіді про те, як відбулося його знайомство з Києвом.

Актор зазначив, що вперше приїхав до Києва, коли вступав до університету, де відразу ж на пероні їм запропонували купити відкритку в три дорога, ніби посвята в "городських". Вони ж як істинні приїжджі - повелися. Як потім з'ясувалося, що цей ритуал був не обов'язковий і не потрібний. Але цей спогад для ведучого залишився дуже яскравим та кумедним.

До прем’єри серіалу «Великі Вуйки» Юрій Горбунов запустив флешмоб #підкорювачікиєва і розповів свою історію переїзду до Києва Друзі, діліться своїми історіями підкорення великого міста та викладайте їх на своїх сторінках у соцмережах з хештегом #підкорювачікиєва. Найкращі потраплять до акаунту 1+1.

Geplaatst door 1+1 op Dinsdag 15 oktober 2019

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Лілія Ребрик на прем'єрі "Великі Вуйки" розповіла про "сільське" минуле: "Мені здалося все величезним

Як повідомляв раніше Знай.ua, прем’єра комедії “Великі Вуйки”: Лілія Ребрик зізналася у своєму найбільшому захопленні

Також Знай.ua писав про те, що пристрасні поцілунки Мейхер і Горбунова дійшли до Осадчої: "Хотіли перчика"