В Івано-Франківську тепло і сонячно впродовж 17 жовтня. Бабине літо панує на Станіславщині, синоптики обіцяють незабутні теплі та яскраві дні у середині жовтня. Від сходу сонці, яке розбудило франківчан о 7:43 до самого вечора, буде сонячно і безхмарно.

Температура повітря при цьому прогріється до +20-+22 градусів. Атмосферний тиск пануватиме у низікому діапазоні, в районі 740 мм рт ст. Тому людям з метеочутливістю слід попіклуватися про внутрішній баланс.

За прогнозами синоптиків у повітрі Франківська 100% вологість, що говорить про ранковий туман, який опустився на франківчан молочною рікою. Попри красу, якою можна помилуватися, пересуваючись у матовому просторі міста, слід бути дуже обережними всім учасникам дорожнього руху.

Західний вітер змінить свій напрямок на східний о 12 годині дня, і летітиме зі швидкістю 2 м/сек.

Гарна погода кличе на вулицю, на прогулянку ближче до сонечка, тож не баріться, і гайда, ловити осінні промінчики теплого сонця!

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників
Показати ще

За даними Знай.ua, погода на 17 жовтня: осінь розпестить українців

Як передавав Знай.ua, у православному календарі цей день вшановують священномученика Ієрофея Афінського, єпископа

Крім того, Знай.ua писав про те, що синоптик застерегла про нічну і ранкову небезпеку в Україні