Бабине літо неспішною ходою прогулюється вулицями Івано-Франківська, закликаючи до прогулянок та фотосетів. Місцеві журналісти з Бліц-Інфо підібрали для франківчан цікаві локації, для прогулянок та вдалих кадрів, які тішитимуть вас монохромною зимою.

Отже, види на вулиці Тарнавського приваблять старовинною польською архітектурою, та ідеально підійде для вінтажної осінньої фотосесії.

На Острові закоханих можна спостерігати захід сонця або влаштувати осінній пікнік.

Палац Потоцьких перенесе вас у минуле, тут можна не лише прогулятися доріжками де колись ходили засновники нашого міста, а й відшукати чарівні куточки для фотосесії.

Якщо треба зробити мрійливу фотосесію, то варто звернути увагу на дворик на Грушевського обласного управління лісового господарства. Біля старовинної кам'яниці яка поросла диким виноградом вийдуть чудові знімки.

І звісно парк ім. Т. Шевченка, мабуть найпопулярнішим місцем для осінніх фотосесій залишається міський парк. Тут повсюди можна знайти цікаву локацію: центральна алея, паркові озера, японська альтанка, місцина перед фасадом ресторану-музею "Ромашкан" та багато інших місць.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За даними Знай.ua франківчани увірвалися в Париж на велосипедах: "Зовсім інша планета".

Як передавав Знай.ua, пса, якого шукали всім Франківськом, повернули щасливому господареві

Крім того, Знай.ua писав про те, що франківський вокзал ризикує потрапити в "чужі руки".