У Коломиї на Франківщині вдруге відбувся міжнародний театральний фестиваль витончених мистецтв "Амплуа". На фестиваль приїхали гості з різних куточків України. Два дні поспіль зі сцени місцевого Палацу культури "Народний дім" промовляли герої різноманітних театральних вистав. Цього року акцентувалося саме на дитячих постановках.

До цього, фестиваль проходив у Києві, Запоріжжі, Одесі, Рівному та Івано-Франківську. Організатором та офіційним представником фестивалю у Коломиї є театр "Соломія", А засновником та організатором - продюсерський центр "АМПЛУА" з Києва.

Як повідомляє телекомпанія НТК, на міжнародний фестиваль приїхала відома письменниця, Наталія Гузєєва, авторка сценарію відомих мультфільмів про Петрика П'яточкіна та Капітошку.

За словами Наталі Гузєєвої, наразі про відомого шалапута Петрика знімають повнометражну 3D-анімацію.

На фестивалі не лише показували вистави, діти могли випробувати себе у віртуальному світі, ставши героями мультфільмів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, топ-чиновник Луцька Веремійчик трагічно загинув на риболовлі.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що українців запрошують на фестиваль під Вінницею.

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що Катерина Кухар блиснула ідеальною фігурою в бікіні.