У Польщі на турнірі з вільної боротьби переміг український школяр. Владислав Бородяк, учень 11 класу, вихованець Верховинської дитячо-юнацької спортивної школи, став одним з найкращих на ХХVIII міжнародному турнірі на Кубок Землі Красніцької.

Кубок проходить щорічно у польському місті Краснік. Позмагатися у вільній боротьбі з’їхалися бійці з 14 країн світу. Змагання відбувалося серед юнаків віком до 17 років у різних вагових категоріях. Про подію та привезену перемогу повідомила пресслужба Верховинської РДА.

Влад переміг словака Міхала Вереса, з рахунком 2:1, у ваговій категорії до 71 кг. Вихованець Верховинської ДЮСШ, а зараз учень 11 класу Львівського училища фізичної культури переміг у вирішальному поєдинку та отримав заслужену нагороду.

Як повідомляв Знай.ua, франківчанин Святослав Дутка взяв "золото" на Міжнародному турнірі з ММА.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що альпіністи переміряють висоту Евересту

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що Ломаченко отримав почесний титул у світовому рейтингу.