У місті Калуші, що на Івано-Франківщині, міська влада вирішила покарати боржників, та надати розголосу помешкання, у яких живуть злісні неплатники. Адреси будинків та квартир, від яких місто не отримує за спожиті послуги, розмістили на бігбордах міста. Заборгованість вказали за воду, теплопостачання та водовідведення.

У пресслужбі Калуської міськради повідомляють:

"КП "Водотеплосервіс" продовжує активну роботу щодо ліквідації заборгованості населення за послуги водо-,теплопостачання та водовідведення шляхом розміщення інформації про боржників на бігбордах міста".

Комунальники сподіваються, що такий метод боротьби буде дієвий, і сором змусить неплатників погасити заборгованості.

Під списком неплатників податків надпис:

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Вами "пишається" громада міста".

Калуський метод боротьби досить цікавий, на відміну від вінницької енергопостачальної компанії, яка вирішила огорошити споживачів неіснуючими боргами, за що тепер приходиться давати поясненя.

Як повідомляв Знай.ua, під Франківськом побудують "Замок мрії".

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що франківчанин Святослав Дутка взяв "золото" на Міжнародному турнірі з ММА.

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що якщо не знизити ціну газу для Луганської ТЕС, то з 1 жовтня в області розпочнуться відключення електроенергії.