Відомий франківець, актор і креативний продюсер серіалу "Великі Вуйки" Юрій Горбунов розповів, чого чекати від нового серіалу-комедії.
У новому серіалі гуцули із села Великі Вуйки вирушають до Києва. Для них така подорож стає справжнім випробуванням, адже вони відкривають для себе незнайому техніку, що є в кожній квартирі, попадають в руки шахраїв та перший раз їдуть в метро.

"Гуцули, які все життя провели в горах, потраплять в найбільший мегаполіс України. У столиці їм доведеться не тільки познайомитися з новими персонажами, а й пристосуватися до нового ритму життя. Квартира з купою малознайомої техніки, заповнене людьми метро зі страшними ескалаторами, торгові центри з спокусливими пропозиціями, салони краси, гастрономічні відкриття і безліч розваг", – розповів про пригоди героїв Юрій Горбунов.

У серіалі знімаються багато популярних українських артистів – Назар Задніпровський, Володимир Ніколаєнко, Володимир Горянський, Лілія Ребрик, Наталія Корецька, Надія Мейхер, Катя Осадча, Руслан Сенічкін, Дмитро Коляденко, Євген Кот, Фагот і Фоззі з гурту ТНМК, Катерина Кухар, Ігор Ласточкин і Михайло Поплавський.

Також, Юрій Горбунов поділився реакцією дружини, Каті Осадчої, на роман з Надією Мейхер та їх пікантний поцілунок.

"Перше, що вона запитала: "А у вас є сцена, де ви цілуєтеся? Я кажу, ну це ж не я написав, всі питання до авторів – це все вони придумали. "Вони можуть написати, щоб ви не цілувалися? І коли ви будете це знімати, то ти краще мені про це не кажи", – пожартував Горбунов.

Прем'єра серіалу вже відбулася, тому всім глядачам можна подивитися перші серії на каналі 1+1.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Юрій Горбунов розповів про свій "перший раз".

Як повідомляв раніше Знай.ua, Лілія Ребрик на прем'єрі "Великі Вуйки" розповіла про "сільське" минуле: "Мені здалося все величезним".

Також Знай.ua писав про те, що Надя Мейхер розповіла Осадчій, як цілувалася з Горбуновим: "Ми миттєво відчули".