Останні теплі вихідні в Івано-Франківську зіпсують хмари, 19 жовтня синоптики обіцяють похмуру погоду. Крім того, рятувальники нагадують про погіршення видимості на дорогах до 500 м.

В Івано-Франківську сьогодні буде тепло, але хмарно.

Хмари на небі в Івано-Франківську будуть цілий день і розсіються тільки увечері. Опадів не буде, температура повітря +4 +24 градусів.

У суботу та неділю на території області та міста очікується надзвичайно висока пожежна небезпека 5-го рівня (2 рівень небезпеки помаранчевий).

З-за високого рівня небезпеки значно збільшується ризик виникнення численних пожеж у природних екосистемах та на відкритих територіях.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Синоптики обіцяють теплу погоду на вихідних.

Нагадаємо, що в ніч на неділю, 27 жовтня українці переведуть стрілки годинника на на одну годину назад.

Знай.uа писав, що в рамках національної премії Global Teacher Prize Ukraine, яка відбулася 5 жовтня, компанія Microsoft нагородила самого інноваційного вчителя України.