В Івано-Франківську кожного дня відбувається багато цікавого, тому для всіх туристів та місцевих жителів склали перелік цікавих подій, які варто відвідати. "Бліц-Інфо" зібрало найцікавіші події цього тижня - з 21 до 27 жовтня.

21 жовтня

В кінотеатрі "Люм'єр покажуть документальний фільм "Тато". Показ відбудеться о 17:00, вхід вільний для всіх бажаючих.

Сюжет фільму:

Весна 2014 року стала початком війни на сході України. Російські регулярні війська увірвалися на територію суверенної України. Володимир Самоленко став одним з перших добровольців батальйону "Донбас". Для його доньки Олі, її тато був найкращим другом. За два роки, їй доведеться подолати важкий шлях, щоб дізнатися про життя батька на війні. Про те, що таке ДНК та як ідентифікується тіло. У спілкуванні з побратимами та друзями, вона хоче зрозуміти, чому він пішов на війну, як змінила його війна. Олі належить відкрити батька з іншого боку: не тільки як турботливого сім'янина, але як і людини, відданої почуттю обов'язку до останнього подиху.

22 жовтня

Франківців та гостей міста запрошують в драм театр на показ вистави "Солодка Даруся. Драма". Вистава вже зібрала низку премій на театральних фестивалях не лише в Європі, а й по ту сторону Атлантичного океану. На вас чекає професійна гра акторів, пісенний супровід, захоплююча історія, яку покажуть для глядачів Івано-Франківська.

23 жовтня

О 16:00 в науковій бібліотеці ПНУ ім. Стефаника відбудеться Психологічний кіноклуб.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Всіх запрошують на перегляд фільму "Малхолланд Драйв" режисера Девід Лінч (2001, США, 146 хв.).

Після фільму у вас буде можливість обговорити психологію фільму, його героїв, поговорити про особливості людської поведінки та поділитися враженнями після фільму.

24 жовтня

В четвер о 19:00 відбудеться в Urban Spase100 - Знайомці. Презентація гри Катерини Масляк.

Гру "Знайомці" вигадала студентка медичного університету з метою зближення та знайомства людей, якщо ви хочете познайомитись з новими людьми, відкрити свою душу або ж провести цікаво час, то обов'язково приходьте пограти.

25 жовтня

В п'ятницю, 25 жовтня о 18.00 год в книгарні "Є" відбудеться презентація книжки Ірини Пушкарук "Psycho значить Душа".

"Psycho значить Душа" — це книжка історій, у яких оживають задавнені страхи та комплекси і здійснюються мрії. Нелегкі стосунки з чоловіками та світом, трохи любові, пристрасті, божевілля, смерті та народження. Це історії про те, як відшукувати себе, а головне — свою душу.

26 жовтня

В суботу, франківський драмтеатр запрошує о 18.00 год. на показ вистави Неоопера-жах "Hamlet".

Чи знайде цього разу принц Гамлет правильну відповідь на одвічне питання? Питання, що не дає його душі знайти спокій на тому світі та перетворює на жах його вічний сон.

Нагадаємо, останнє шоу перед сном: у Вінниці на зиму прощаються із знаменитими фонтанами

Як повідомляв раніше Знай.ua, подія року: Вінниця приймає фестиваль сучасного мистецтва Air Gogolfest, - це варто побачити

Також Знай.ua писав про те, що Катерина Кухар перетвориться на мультик: українська прима навчить анімаційну Мавку рухатись